Nők, nyáron bundás kabátban

13:14

Erkölcsös időjárás jelentés:
Hőmérséklet holnap: 35°
TIPP: A nőknek kabát, legjobb ha téli, és hosszú nadrág, plusz csizma, ajánlatos az arcukat is eltakarni egy nagy sállal.

Egy meleg napon shortban mászkálsz a városban minden a legnagyobb rendben, hisz az utóbbi hetekben a nap antiszociális életét élte a felhők mögött, vagy esetleg megunta Magyarországot és átnézett egy másik országra, de lényeg a lényeg most, hogy visszajött a tiszta kék égre élvezed a gyönyörű időt, viszont az egész út közben egy aprócska dolog idegesít, úgy érzed, hogy minden szem rád szegeződik, átfúrva a megszokott komfortzónádat és már a bőrödet is perzseli. 

Miért van az, hogy ha egy lány kimegy az utcára és a szoknyája  esetleg több, mint 10 centivel a térde fölött van vagy rövid nadrágban van, valaki biztos megnézi? Erre egy általános válasz; ő öltözött így viselje a következményeit... Érdekes. Ha egy fiú vesz fel egy nagyon lenge pólót, aminek a kivágása a mellkasa közepén ér véget (igen, van ilyen póló) akkor senki sem nézi meg nagyon. Ha  meg felvesz egy olyan nadrágot, amiből kilátszik az alsónadrágja, én érzem magam rosszul. 

Képzeld el: látsz egy lányt, lengén öltözve, épp az utcán sétál. Mi az első szó, ami eszedbe jut? Legtöbbeknek a prostituált különféle szinonimáit sorolják a látványtól. (Az emberek ilyenkor olyan kreatívak tudnak lenni!) De mégis miért? Miért foglalkoztatja másokat az, hogy mit hord egy lány vagy nő? Miért nehezteljük vagy ítéljük meg rögtön valakit a külsejéből? Amíg nem tudsz semmit az életéről, addig fogd be a lepénylesőd, kedves. 

Hihetetlenül hangzik vagy sem, ha megerőszakolnak egy lányt/nőt vannak páran, akik, akár nő pártiak, azt mondják; a nőnek nem kellett volna oda menni-e vagy nem kellett volna egyedül mászkálnia este vagy nem kellett volna ennyire kihívóan öltöznie. Ez nekem nagyon úgy hangzik, hogy egy nő ne menjen ki este az utcára, még véletlenül se vegyen fel azt, amit akar és, az isten szerelmére is, felejtse el azt, hogy oda megy ahova akar! A molesztálások, nem mindig derülnek ki, mert legtöbbször négy fal között történnek és a lány/nő nem mer szólni, mert fél a következményektől. De ha csak arról beszélünk, hogy egy zsúfolt buszon valakit letapiznak, az elszenvedője érzi rosszul magát nem az elkövetője. A molesztálások bűncselekményeknek tekinthetők, mégsem halljuk nagyon gyakran, hogy valakit letartóztattak, mert megfogta egy lány fenekét, pedig ugyanúgy bántalmazás, mint ha levertél volna valakit az utcán. 

*átválogatja a ruháit*
Mazsola




You Might Also Like

0 megjegyzés

Ráadás.