#miisittvagyunk

11:46


Hú, most nagyon aktívnak tűnhetek. Egy nap alatt két poszt, ez nem rám vall... Na, de térjünk is rá a lényegre. Bloggerként szeretem ha kapok visszajelzést, legyen az csupán egy szívecske vagy egy novella, mindennek örülök, és azt hiszem ezzel minden blogot író ember így van. Hisz azért osztjuk meg az agyunkban megformálódott véleményeket/történeteket/gondolatokat, jó első sorban természetesen, azért hogy infromáljunk másokat vagy csak csupán valakinek sok a szabaideje (ebben az esetben tudd, hogy irigyellek), de ettől függetlenül szeretnénk látni, hogy mások mit gondolnak arról az adott témáról vagy, hogy mit gondolnak az irományodról.

A #miisittvagyunk-nak az a célja, hogy a bloggereket össze hozza, és hogy mindenki támogassa a másikat. Gyakorlatilag arról van szó, hogy miután elolvastad a cikket/bejegyzést kommenteld alá, hogy mit gondolsz róla, de az is töéletesen megfelel a célnak ha csak annyit írsz '#miisittvagyunk'. Neked fél perc, másnak pedig feldobod a napját. /Tudom, hogy fél perc sok idő is lehet, és hogy buzzfeed kvízeket is tölthetnél helyette, de az fontosabb, hogy kedvesek legyünk, mint hogy megtudjuk, hogy krumplik vagyunk!/

Ez nem azt jelenti, hogy mindenre azt kell írnod, hogy milyen szuper lett, meg hogy fantztikus lett és, hogy bepisiltél a nevetéstől (bár ezt amúgy se írd!!), hanem hogy az író lássa azt, hogy miben kell javulnia. A kritika nem rossz csak jól kell megfogalmazni!

Arra szeretnék buzdítani mindenkit, hogy vegyen részt ebben, mert mindenkinek kell a támogatás és egy összetartó Blogger csapat maga lenne a paradicsom. (Meg akkor küldözgethetünk egymásnak meme-ket, ami már csak ezért is megéri.)

Mazsola

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. #miisittvagyunk <3
    a Bloggerközösségbe meg várunk sok sok szeretettel.:)

    VálaszTörlés

Ráadás.